Garázskapuk

SZEKCIONÁLT GARÁZSKAPUK ALAP TULAJDONSÁGAI:

A szekcionált garázskapu függőlegesen nyíló, nyitott állapotban a mennyezet alatt vízszintesen elhelyezkedő garázskapu. Helykihasználása ideális, függőleges mozgásának köszönhetően nem vesz el a hasznos térből sem a garázsban, sem azon kívül. Különösen ajánlott a szekcionált garázskapu választása abban az esetben, ha a garázsnak és a lakóépületnek közös fala van, mivel a szekcionált garázskapu kiváló hőszigetelő hatással bír. Továbbá a szekcionált garázskapu fűtött garázs esetén is ideális, gazdaságos megoldást jelent, mivel kis légréssel nyílik és záródik. A szekcionált garázskapun igény szerint kialakítható személybejáró, illetve akril ablakok. Ideális megoldást jelenthet a meglévő garázsajtó cseréjénél is, akár motorizált változatban is!

Az általunk forgalmazott szekcionált garázskapuk rendkívül tartósak, jól ellenállnak az időjárás viszontagságainak. A szabvány méreteken kívül egyedi méretben is rendelhetőek, igazodva a kapunyílás méretéhez, akár nagyon nagy méretű garázskapuk is megvalósíthatóak szekcionált kivitelben. A szekcionált garázskapu alapesetben fehér színű, azonban rendelhető számos mintázattal, különböző RAL színben és Renolit fóliával ellátva, így egyaránt illenek a régebbi típusú, valamint az egészen modern épületekhez is. 

 

Billenő garázskapuk

Billenő garázskapuink nem csak műszakilag megoldásokban, hanem esztétikai szempontból is sok lehetőséget nyújtanak.Egyre bővülő színválasztékunk méginkább lehetővé teszi, hogy garázskapuja is harmonizáljon nyílászáróival még extra színek esetén is.Billenő garázskapuk műszaki adatai, tulajdonságai:Egyedi, sor vagy ikergarázsokba beépíthetőEgyes szabványos méretek raktárról kaphatóakTartós működőképesség, kifinomult technikaAzonos optikájú mellékajtóval szerelhetőFehér és számos RAL színben24 különböző kapufelület választhatóFüggőlegesen vagy vízszintesen bordázottan, halszálka-mintásan, kazettásan rusztikális tömörfa kivitelekbenKülönböző üvegű, méretű felül- és oldalvilágítókkal kombinálhatóHőszigetelten vagy hőszigetelés nélkül is kérhetőMotoros meghajtással is rendelhető

Oldalttolás garázskapuk